4/19/2010

Overdose ismét Alagon avagy Vajtó konspirációi

"A PannoniaOverdose.hu arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy Overdose megszokott alagi istállójában tartózkodik, mert felkészítése néhány napig vagy hétig itthon folytatódik. A menedzsment nagyon örülne, ha mindez csöndben és nyugalomban telne."

Köszönhetjük mindezt Vajtó Lajos "lóminiszternek", aki nem általlotta saját kicsinyes érdekeinek alárendelni a Budapest Bullet már így is nehezen formálódó karrierjét.

Miért mondható ez?
  • Overdose már magyar tréninglistán van. Nincs szükség hazai tartózkodásra a külföldi versenyek előtt.
  • Németországi tartózkodása alatt sem gördítettek akadályt az elé, hogy továbbra is magyar színekben szerepeljen.
  • Az egész világ mint magyar csodaló tartja nyilván Overdose-t. (Mindig is Budapesti Puskagolyó, Alagi Rakáta marad.)
  • Vajtó mindenáron még utoljára Overdose "megmentőjeként" próbál tetszelegni, miközben nyilvánvalóan a ló testi épségét kockáztatják Dózi hurcibálásával.
  • Nincsen semmilyen nemzetközi szabály, arra, hogy miért is kellene csupán adminisztrációs okokból hazajönnie.
  • Vajtó és Csapkovits Tamás versenytitkár a felelős, ha Dozinak a semmirevaló túra miatt bármi baja esne, vagy a felkészülésben hátrányt szenvedne. (Ami sajnos máris feltételhető.)
  • Vajtó gőzerővel szervezi Overdose újabb hazai fellépését, mielőtt még őt leléptetik a Kincsem Parkból.
Overdose felkészülése, tehát újabb csorbát szenvedett, ezúttal Vajtó és Csapkovits káros, bürokrata és rövidlátó hozzáállásának köszönhetően. Tevékenységük egyértelműen lóellenes, sportszerűtlen és hazafiatlan.

Ahelyett, hogy Overdose sikerén munkálkodnának, pozíciójukkal visszaélve felesleges akadályokat gördítenek nemzeti büszkeségünk további győzelmei elé. Overdose felkészülése mindenhogy telik, csak nem nyugalomban.

Köszönjük kedves Vajtó! Szép munka volt, de abba kellene már hagyni!

4/13/2010

Vajtó Lajos - A lovak minisztere

Van aki hosszú időn át keresi a maga útját és csak nehezen talál rá a neki szánt pályára, a szerencsésebbek viszont születnek egy-egy szakmára. Valószínűleg így volt ezzel Vajtó Lajos is, a Nemzeti Lóverseny Kft. Ügyvezető igazgatója, akit már egészen fiatal korában magával ragadott a lovak világa. Lajos nem fogy ki az ötletekből, minden erejével a tökéletességre törekszik és folyamatosan küzd céljai megvalósításáért.

Képes Újság
http://www.kepesujsag.com/?menu=cikk&cikk_id=550