11/15/2009

Vajtó nem kíván felfüggesztési jogával élni (???)

Nem dőlt el, kizárják-e a versenyből a paripát, amennyiben bebizonyosodik, hogy Mikóczy Zoltán bűncselekményt követett el.

A Versenyigazgatóság nem függesztheti fel a Mikóczy Zoltán versenyfuttatói engedélyét, azt ugyanis Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója teheti meg egyedül (?????), ő pedig nem kíván ezzel a jogával élni - mondta a Kontrában az érintett.

Teljes cikk a Klub Rádió oldalán:
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=97869

8 megjegyzés:

  1. Ő neki egy joga van: minél előbb lemondani, mert alkalmatlan erre a posztra. A forgalom 60%-al csökkent amióta itt van.

    VálaszTörlés
  2. A Mikóczy szabadlábon van!!!! Menekülj Vajtó!!!

    VálaszTörlés
  3. A Mikóczy szabad!!!! Menekülj hazug Vajtó!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezt nem értem. Érti valaki?

    VálaszTörlés
  5. Szerintem arra gondolhatott, hogy amikor a Mikó benn volt össze-vissza hazudozott a Tv-k-nek, hogy ő majd megmenti a lovat, ő indította el az "Overdose projektet" stb. Elmeház az ember. Azt hiszi, hogy ő itt csinált valamit. Egy dolgot tényleg csinált. Szégyenszemre bemondatta, hogy Overdose új világrekordot futott 1000 méteren. Majd két nap múlva amikor mindenki rajtuk röhögött, akkor visszavonta. Na ezt az egyet csinálta. Egy felfújt hólyag. Igazi burnyák.

    VálaszTörlés
  6. Május végén lejár a mandátum Lajoska! Ezt már érted? Annyi esélyed van a maradásra, mint az MSZP-nek a választási győzelemre. Tehát, nem sok. De ez neked egy nagy sokk.

    VálaszTörlés
  7. Tolvajtó! Miért nem loptok együtt? Miért kell ezt külön-külön csinálni? Egymást fúrjátok a Farkassal, mindenki rajtatok röhög. Még ehhez is buták vagytok! Ha lenne 70 ügető nap és 35 galopp nap senki sem foglalkozna veletek. De, ha ész nélkül leveszitek a versenynapok számát (25 galopp és 45 ügető), akkor nyílvánvaló, hogy fellázadnak az emberek, mert akkor már egyre több pénz hiányzik az ő zsebükből is. Ennyire tellik tőletek. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  8. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés