4/19/2010

Overdose ismét Alagon avagy Vajtó konspirációi

"A PannoniaOverdose.hu arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy Overdose megszokott alagi istállójában tartózkodik, mert felkészítése néhány napig vagy hétig itthon folytatódik. A menedzsment nagyon örülne, ha mindez csöndben és nyugalomban telne."

Köszönhetjük mindezt Vajtó Lajos "lóminiszternek", aki nem általlotta saját kicsinyes érdekeinek alárendelni a Budapest Bullet már így is nehezen formálódó karrierjét.

Miért mondható ez?
  • Overdose már magyar tréninglistán van. Nincs szükség hazai tartózkodásra a külföldi versenyek előtt.
  • Németországi tartózkodása alatt sem gördítettek akadályt az elé, hogy továbbra is magyar színekben szerepeljen.
  • Az egész világ mint magyar csodaló tartja nyilván Overdose-t. (Mindig is Budapesti Puskagolyó, Alagi Rakáta marad.)
  • Vajtó mindenáron még utoljára Overdose "megmentőjeként" próbál tetszelegni, miközben nyilvánvalóan a ló testi épségét kockáztatják Dózi hurcibálásával.
  • Nincsen semmilyen nemzetközi szabály, arra, hogy miért is kellene csupán adminisztrációs okokból hazajönnie.
  • Vajtó és Csapkovits Tamás versenytitkár a felelős, ha Dozinak a semmirevaló túra miatt bármi baja esne, vagy a felkészülésben hátrányt szenvedne. (Ami sajnos máris feltételhető.)
  • Vajtó gőzerővel szervezi Overdose újabb hazai fellépését, mielőtt még őt leléptetik a Kincsem Parkból.
Overdose felkészülése, tehát újabb csorbát szenvedett, ezúttal Vajtó és Csapkovits káros, bürokrata és rövidlátó hozzáállásának köszönhetően. Tevékenységük egyértelműen lóellenes, sportszerűtlen és hazafiatlan.

Ahelyett, hogy Overdose sikerén munkálkodnának, pozíciójukkal visszaélve felesleges akadályokat gördítenek nemzeti büszkeségünk további győzelmei elé. Overdose felkészülése mindenhogy telik, csak nem nyugalomban.

Köszönjük kedves Vajtó! Szép munka volt, de abba kellene már hagyni!

6 megjegyzés:

  1. Alvinczi grof brillians stilusat hatra hagyva kikelt magabol! Nyugodjon meg kerem! olvassa el inkabb Onnon eletrajzat:

    http://hu.wikisource.org/wiki/Szemere_Mikl%C3%B3s

    Rezeda Kazmer

    VálaszTörlés
  2. Szegény Dózi!
    Vajon mikor vallja be Mikóczy hogy Overdose csak eszköz újabb trükkjeihez? Mikor áll elő a valósággal, miszerint sosem fog már versenyezni, sehol, s csak hülyíti a befektetőket és a népet Ascot-tal?
    Zabagéza

    VálaszTörlés
  3. A nagy lóminiszternek már csak 50 napja van hátra a cég élén. Reméljük, hogy utána a börtönben vonul majd a sor elején.

    VálaszTörlés
  4. Eljött az utolsó Derby napja Tóvajka! Ez lesz az utolsó 5 milliós repi számla. Nincs tovább. Mehetsz a casinóba Andy Vajna seggét nyalni, hátha felvesz portásnak!!!

    VálaszTörlés
  5. 2010. 07. 09. 13 óra: Tolvajtó Lajoskát az MNV Zrt. felmentette. The end. Vééééééééééééééégggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés