10/17/2009

Arra kell nagyon vigyázni, nehogy kapjunk a nyakunkba egy másik „Vajtót”.

"Sajnálom, ha a cikk címe talán félrevezető volt. Vajtó Lajos „dicsőséges uralkodásának” eredményét világosan mutatják a számok. A fogadási forgalom közel 50%-ot zuhant, és sajnos nem valószínű, hogy olyan gyorsan visszaáll a régi szintre, mint a BUX tőzsdeindex a tavalyi krach után. "

"A cikk soraiból, csakúgy mint a két hozzászólásban, egyértelműen kiolvasható Vajtó felelőssége és dilettáns vezetése, hiszen ez a legtöbb résztvevő számára nyilvánvaló, vagy elég kimenni egy átlagos versenynapra. A lóversenyzéssel csak felületesen foglalkozó emberek (és hát valljuk, be ezek sokkal többen vannak), azonban nem látják a belső problémákat, nincs összehasonlítási alapjuk akár csak az öt évvel ezelőtti állapotokkal, ezért fontos összefoglalni a jelenlegi helyzetet és az elmúlt évek siralmas intézkedéseit."

"Igen, én is úgy látom, hogy egy igazi vezetőre vár az egész szakma. Természetesen nem várjuk el senkitől, hogy az Összefogás egyesületet fogadják el maguknak érdekképviseleti szervezetnek, hiszen a pálya nyitva áll, mindenki szabadon alapíthat egyesületet."

Horváth Zalán kommentje:
http://loversenyzes.blog.hu/2009/10/06/vajto_lajos_nem_mumus#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése