10/04/2009

"A malacnak a vásárban nem az a dolga, hogy alkudozzon, hanem, hogy visítson"

Az Index videója a "Kincsem Park nem eladó!" demonstrációról 2008-ban.

Fábry Sándor: „Mi nem tiltakozunk, csak résen vagyunk. Gyanakszunk. Mi azt szeretnénk, hogy ez a terület az emberi idők végezetéig a lósport céljait szolgálja. Ha a jelenlegi vezetés is ezt gondolja, akkor partnerek vagyunk.”

Vajtó Lajos: „Nemrég épült ez a pálya, Európa egyik legszebb pályája. Jó lenne megőrizni, de ennél fontosabb érdek az, hogy garantálva legyen a magyar lóversenysport hosszútávú érdeke.”

Fábry Sándor: „Mi csak azt nem szeretnénk, ha ez a terület megszűnne, a lóverseny kikerülne Alagra, vagy átkerülne Kínába, és akkor elmennénk óriási Jumbo Jet-ekkel és lenne Pekingben virtuális lóverseny.”

Vajtó Lajos: „A privatizációval a Nemzeti Vagyontanács foglalkozik. Azt szokták mondani, hogy a malacnak a vásárban nem az a dolga, hogy alkudozzon, hanem, hogy visítson. Azt hiszem, mindenki belátja, hogy én visítok, képviselem a magyar lóversenysport érdekeit.”

Az teljes IndexVideo:
http://index.indavideo.hu/video/Kincsem_orokre_elvagtat

3 megjegyzés:

  1. A lovi privatizációjáról 20 éve nem mernek dönteni a politikusok! Ez jóvátehetetlen károkat okozott az ágazatnak. Aki ezt nem látja, vak.
    Nyerges

    VálaszTörlés
  2. Fábry nem a Vajtó ellen ment tüntetni, becsaptátok. Később elnézést is kért Vajtótól tanúk jelenlétében.

    VálaszTörlés
  3. Amikor bevonultak a tüntetők, elbújt a tribünben és elő sem mert jönni. A Derby tiszteletdíj átadásnál sem mert lejönni. Bátor fasza gyerek. A Fábry soha nem fog tőle elnézést kérni. Megmondta neki, hogy már nem sok van hátra ebből a szabad rablásból.

    VálaszTörlés