10/09/2009

"Vajtó Lajos nem mumus"

"egy vállalkozást akkor lehet jól vezetni, ha a tulajdonosok célja világos, és van hosszú távú koncepció, melyhez viszonyítva érdemi döntéseket lehet hozni. Ebből következik, hogy bárki is foglalná el Vajtó székét, csak abban az esetben végezhet valóban építő jellegű munkát, ha végre az állami tulajdonos, MNV Zrt. elengedné a lóversenyzés kezét, és 60 évvel az államosítás, 20 évvel a rendszerváltozás után visszaadná a sportág irányítását a benne érdekelt szervezeteknek, ahogy ez már minden más sport esetében megtörtént."

"Ez persze nem jelenti azt, hogy a vezetés mindent kihozott a lehetőségekből, különben nem lenne ilyen nagyfokú elégedetlenség a résztvevők körében. A tenyésztési prémium kvázi eltörlése, a futtatók elégtelen megbecsülése, a futófelületek kritikán aluli állapota, a vendéglátás színvonala és ár-érték aránya, a közönség (vevő) szerzés és megtartás egyértelmű csődje, a fogadási forgalom majdnem 50%-os csökkenése, a kialakult, előre megtervezett versenyrendszer önkényes és indokolatlan felborítása, a fiatal és elkötelezett szakemberek eltávolítása a cégtől, az értelmetlen milliós beruházások együttesen vezettek oda, hogy a többség azt mondja: azonnali változásra van szükség."

Teljes cikk Horváth Zalán blogján:
http://zalanhorvath.blogspot.com/

8 megjegyzés:

  1. Zalán, csak nem te lennél az a fiatal és elkötelezett "szakember", aki el lett távolítva?
    Nem túlzás ez?

    VálaszTörlés
  2. Valószínű, hogy a Vajtó azt hiszi, hogy a Zalán készítette a blog-ot és ezért megfenyegette.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok annak, aki ezt a szép blog-ot elkészítette és folyamatosan frissíti. Azóta Vajtó a "bika", őrjöng és ki akar mindenkit rúgni a cégtől. Már éjjellátó kamerákat is szereltetett a folyosókra, nehogy valaki újabb papírokat lopjon az irodákból!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ezt a blogot a Vajtó készítette magáról

    VálaszTörlés
  5. Gyerekek, biztos forrásból tudom, hogy a Vajtó készítette ezt a blogot magáról, azért, hogy a benti gépek IP száma alapján megtudja, kik írkálnak be. HA-HA-HA, az enyémet ugyan nézhetni, wifizek a fiam gépéről az istállóban!

    VálaszTörlés
  6. Nem ő csináltatta az oldalt. Azokon a napokon, amikor bejár "dolgozni" leül a gépe elé és nézegeti az iwiew-et és írogat a blogra. Szidja a Pécsit, meg a Zalánt mert miattuk nem tudta elpasszolni a Kincsem Parkot.

    VálaszTörlés
  7. Mindenki gépét figyelteti a cégnél. Pedig tudhatná, hogy minden információt Farkas barátja ad ki külsősöknek.

    VálaszTörlés
  8. Vajtó Lajos nem mumus, hanem csak egy rossz buzi. A Szikora Robi a csaja.

    VálaszTörlés