9/29/2009

"Az országos fogadóhálózat mintegy öt milliárd forintba kerülne."

A magyar lóversenyezés egyébként a régióban élen jár: 2008-ban 33 galopp és 53 ügető versenynapot tartottak, míg a Ausztriában mindössze 20, Szlovákiában pedig 25 versenynap volt.
Az ügyvezető elmondta, hogy a lóversenyfogadás szervezése mindaddig veszteséges tevékenység marad, amíg nem épül ki országos fogadási hálózat megfelelő informatikai infrastruktúrával. Ez a becslések szerint mintegy öt milliárd forintba kerülne. Ezért van szükség a privatizációra, hogy ez megvalósulhasson és a tevékenység nyereségessé váljon. A társaság megtette a szükséges lépéseket a privatizáció előkészítésére, az a továbbiakban a privatizációs stratégiától függ - mondta Vajtó Lajos.

Teljes cikk a Gazdasági rádió honlapján:
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/11066/

4 megjegyzés:

  1. Tisztelt Igazgató Úr!

    Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy Ausztriában több, mint 100 versenynap keretében 1200-1300 futamot rendeznek (galopp és ügető), tehát nem fedi a valóságot az az állítás, hogy élenjárók vagyunk a régióban.
    Amiben élenjárók vagyunk az a fogadási forgalom drasztikus csökkenése, ami az Ön regnálása alatt következett be 50%-os mértékben!

    Lassan tehát nem az új fogadási rendszer kiépítésén kell gondolkodni, hanem elég a szeméttelepre kitenni a jelenlegi ócskavas TAB-ot, és fogadások nélkül futni a versenyeket.
    Néző már úgy is alig van, tévéközvetítés nincs, a tulajdonosok hátat fordítottak a sportágnak.

    Helyette van Madonna, lesz Metallica, Rolling Stones és kitudja még ki.
    Ennyit a 180 éves magyar lóversenyzésről.
    Köszönjük Vajtó Lajos!

    VálaszTörlés
  2. Vajtó nélkül már rég eladták volna a Kincsem Parkot, már épülne az izraeli befektetők lakóparkja.

    VálaszTörlés
  3. Ne beszélj hülyeségeket! Mindenki tudja, hogy azért tették ide, hogy lezülessze és eladja az utolsó magyar lóversenypályát. Erre van kiképezve. Csak Fábry befenyítette, hogy meg ne merjék tenni. Azóta lett Lajoska Kincsem Park védő, és most egy forintért meg akarja venni a 40 miliárdos ingatlant. Totál hülyének néz minket, akár a többi elvtárs a kormányban.

    VálaszTörlés
  4. Ez a blog olyan lett, mint a ventillátor, melybe beleszarnak!

    VálaszTörlés