9/27/2009

Éppen most cserélek tárat: Vajtó Lajos

"Rend van a fejekben és a pályán is, pontosabban a Kincsem Parkban."

Legalábbis a decemberben kinevezett új ügyvezető igazgató, Vajtó Lajos úgy ítéli meg, hogy a meghirdetett programja jó úton jár.

Azaz mára már odáig jutottak, hogy nincs doppingeset. Igaz, kinevezésekor hirtelen több lovat is visszaléptettek a versenyektől, vagy akik elindultak furcsa mód rosszabb időket futottak, mint korábban, ám az állandó doppingvizsgálat ellenére idén már nem találtak tiltott szerrel ”kezelt” lovat. A másik nagy terv részeként, a fogadások tisztasága érdekében, sikerült elérnie, hogy az alvilág ne tegye rá a kezét a fogadásokra. Jó pár arc ki is lett tiltva a Kincsem Parkból. Hogy mennyi időre, nem tudni. Viszont újak is feltűntek. Most már nemcsak Nyilasi Tibor, hanem többek között Détári Lajos is állandó vendége a Kincsem Parknak.

- Csak nyugodtan dudálj, éppen most cserélek tárat, olvastam minap az egyik autó hátsó szélvédőjén, nos én is pont ezt üzenem azoknak, akik mégis megpróbálnak helytelen úton járni – árulta el ars poeticáját Vajtó Lajos a szerdai JAKO Sporthíradóban.

Hogy mennyire lesz sikeres, majd kiderül. Egyelőre csend van a Kincsem Park körül, és ez már jó. És ami ennél is jobb, egyre többen mennek ki. Pedig a nagy terv, hogy családi kirándulásra is tökéletes legyen a Kincsem Park, még csak alakulóban van. Az első lépés, azaz a pályán és a fejekben rend legyen, már megtörtént. Jöhet a következő lépcsőfok.

A teljes cikk:
http://www.pestmegye.com/index.php?action=fullnews&category_name=sport&hname=eppen_most_cserelek_tarat_vajto_lajos&category=4&id=190055

3 megjegyzés:

  1. Főnök! keményítsen be, vannak, akik nem a lovira valók, igaz Pécsi Pista?

    VálaszTörlés
  2. Uraim, mi ez a sok marhaság itt a blogon? Miről szól ez az egész? Honnan a sok indulat, ki utál kit és miért? Ezt fel nem foghatom

    VálaszTörlés
  3. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés